Platform Pouwerimage

Platform Pouwer

Dé plek voor Ouderenparticipatie in Noord-Nederland.

In Platform Pouwer komen diverse activiteiten rond ouderenparticipatie in Noord-Nederland samen. Voor de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, en Overijssel worden samen met ouderen onder andere de Regiotafels en Ouderendelegatie-bijeenkomsten georganiseerd.

Vanuit Platform Pouwer bundelen de Ouderendelegaties, de Raad van Ouderen, Digitale Ouderenraadpleging en Regiotafels in de vier noordelijke provincies hun krachten. Betrokken ouderen laten van zich horen en nemen deel aan één of meerdere activiteiten. Ouderen praten, bedenken zelf plannen en geven invulling aan hun toekomst. Dit doen ze samen met professionals en beleidsmakers.

Platform Pouwer foto 2
Het Zorg Innovatie Forum is de initiator en drijvende kracht achter Platform Pouwer (voorheen Anders Oud 2030). Zo organiseren we o.a. de Regiotafels en Ouderendelegaties. De inspraak van ouderen is nog nooit zo belangrijk geweest. De kennis en ervaring van ouderen biedt veel kansen, door niet over maar mét ouderen plannen en projecten te maken. Daarom hebben zij in Noord-Nederland hun krachten gebundeld in Platform Pouwer. De actieve oudere van deze tijd is mondig, heeft veel kennis en ervaring en participeert actief in de samenleving. Hun stem mag gehoord worden, en dat is waar Platform Pouwer voor staat.
Platform Pouwer foto 3

Alle informatie over Platform Pouwer, welke activiteiten er gepland staan, en het laatste nieuws vindt u op www.platformpouwer.nl!

Andere activiteiten

Icon