Het ZIF en studentenimage

Het ZIF en studenten

Het Zorg Innovatie Forum werkt vaak samen met studenten, die opdrachten rond allerlei thema's uitvoeren.

Het Zorg Innovatie Forum zoekt regelmatig samenwerkingen met studenten van ROC's, Hogescholen en Universiteiten. Met name studenten van de opleidingen Social Work, Communicatie en Multimedia Design en SPH voeren opdrachten uit rond thema's die voor het ZIF belangrijk zijn.

Studenten doen bijvoorbeeld onderzoeken op het gebied van ouderenparticipatie, zorginnovaties, e-health ontwikkelingen en maatschappelijke thema's als armoede en kindermishandeling. Namens het ZIF, of vanuit Kans voor de Veenkoloniën of Platform Pouwer

Zo is in de handreiking 'Ouderen aan de Knoppen' een hoofdstuk te zien waarin de resultaten van twee groepen studenten te zien zijn. Deze studenten deden onderzoek naar digitale middelen die speciaal gericht waren op ouderen of andere mensen die minder digitaal vaardig zijn. 

Het ZIF en studenten foto 2

Het ZIF werkt samen met studenten van partners als Hanzehogeschool, VIAA Hogeschool, Windesheim, NHL Stendeten Noorderpoort en het Drenthe College.

Bent u betrokken bij een ROC, Hogeschool of Universiteit en bent u op zoek naar opdrachten die de studenten kunnen vervullen? Neem dan contact met ons op via 050 800 3245 of mail ons!

Andere activiteiten

Icon