Kans voor de Veenkoloniën - De bevindingen in de Groningse gemeenten

icon-clock icon14:00 - 16:30

icon-clock iconMFC de Drijscheer, Alteveer

Voor de zomervakantie ontving u de vooraankondiging voor een bijeenkomst waarin we onderzoeksgegevens vanuit de Veenkoloniën met u willen delen. Hierbij ontvangt u de uitnodiging!

Sinds de start van het programma Kans voor de Veenkoloniën in 2015 zijn er doorlopend activiteiten georganiseerd rond de thema’s geboortezorg, armoede, jeugd, gezondheid, eenzaamheid en inwonersparticipatie. In de eerste periode is er ook een startfoto gemaakt rondom deze thema’s. Het afgelopen jaar heeft Aletta Jacobs School of Public Health in opdracht van het programma een nieuwe meting gedaan, en verschuivingen in kaart gebracht voor alle Veenkoloniale gemeenten. Dit onderzoek, bestaande uit meer dan 82 indicatoren verdeeld over vijf thema’s is een grote bron van informatie die we samen met u willen bespreken en duiden. Wat zeggen de resultaten ons?

Op 26 september zal Peter van Linschoten van Aletta Jacobs Schools of Public Health een toelichting geven op het onderzoek en zal Prof. dr. Gerjan Navis een aantal regionale resultaten met u delen. Vervolgens zullen we per gemeente in gesprek gaan om de resultaten te duiden.

Bent u benieuwd naar de resultaten van de Groningse Veenkoloniën? Kom dan op 26 september naar MFC de Drijscheer, Keiweg 1, Alteveer! Waar we gezamenlijk kijken naar de uitkomsten en thema’s die meer aandacht verdienen.

Aanmelden kan tot en met maandag 12.00 uur door te bellen naar 050 800 3244 of te mailen naar zwiers@zorginnovatieforum.nl.

Indien u ook bij de Drentse bijeenkomst aanwezig wilt zijn, kunt u zich voor deze bijeenkomst aan te melden via deze link.

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon