Landelijke conferentie: Een nieuwe generatie ouderen langer thuis

icon-clock icon9:30 - 17:00

icon-clock iconNieuwegein

Op 12 juni komen ouderen, professionals en beleidsmakers samen in Nieuwegein voor de jaarlijkse conferentie 'Een nieuwe generatie ouderen langer thuis'. Dit jaar is het thema: Verrijkende (on)afhankelijkheden - Een andere kijk op afhankelijkheid, eigen regie en van betekenis zijn. Een thema dat Platform Pouwer op het lijf geschreven is!

De Stem van Ouderen, waar het Zorg Innovatie Forum coördinator is, en Platform Pouwer onderdeel van is, is dit jaar weer aanwezig. Wij verzorgen twee sessies en staan op de informatiemarkt.

Sessie 1: Een ontmoetingsplein voor ouderen: Van lokaal onderzoek naar resultaat dat aansluit bij de behoeften van ouderen.
Sessie 2: Krachtige kwetsbaarheid: welke kracht spreekt uit jouw verhaal?

Meer weten over de conferentie? Lees hieronder verder!

Mensen hechten sterk aan zelfstandigheid gedurende hun hele leven, maar streven ook naar sociale contacten en betekenisvolle relaties. Een goed leven betekent voor velen zelf keuzes maken en verbondenheid met familie, vrienden, collega’s en buren. Het streven is naar een passende balans tussen eigen regie en de afhankelijkheid die verbondenheid met zich meebrengt.

Autonomie, vorm kunnen geven aan je leven en verbondenheid zijn de drie basisbehoeften die deze motivatie beïnvloeden. Deze conferentie onderzoekt hoe (on)afhankelijkheden een verrijking kunnen zijn voor eigen regie. Met gedeelde kennis en inspiratie kunnen we dan weer verder met, voor en als nieuwe generatie ouderen.

Ook aanwezig zijn? Meld je dan aan via deze link! Voor ouderen is er een kortingscode, waardoor u voor slechts €25 kan deelnemer!

Tijd tot dit evenement

0
Dagen
0
Uren
0
Minuten
0
Seconden
Icon