Lancering website Platform Pouwer

Platform Pouwer is online. Lees nu alles over Platform Pouwer op de nieuwe website!

Icon06-01-2021 Nieuws
Lancering website Platform Pouwer

Het Zorg Innovatie Forum is coördinator van Platform Pouwer, de plek voor ouderenparticipatie in Noord-Nederland.  Www.platformpouwer.nl is een verzamelplaats van informatie over de activiteiten van Platform Pouwer, een plek waar mensen zich kunnen aanmelden voor bijeenkomsten, laten weten dat ze willen meedenken, en waar het laatste nieuws te vinden is. Benieuwd naar de publicaties of juist meer achtergrondinformatie over het Platform?

Kijk eens op de site, en u vindt het allemaal!

Lancering website Platform Pouwer foto 2
Deel dit artikel

Meer nieuws

Slimme Zorg Estafette - Regio Noord

Slimme Zorg Estafette - Regio Noord

Februari 2021 staat in het teken van slimme zorg en innovatie. Vier weken lang is hier in heel Nederland online aandacht voor tijdens de Slimme Zorg Estafette, de vervanger van de nationale e-he..

Verder lezen
Webinar Mentale Gezondheid en Ouderen

Webinar Mentale Gezondheid en Ouderen

Het Zorg Innovatie Forum en de Algemene Onderwijsbond sloegen de handen ineen om een online webinar te organiseren voor leden van de Algemene Onderwijsbond. Het thema van deze bijeenkomst was Menta..

Verder lezen
Ouderen aan de knoppen

Ouderen aan de knoppen

In de afgelopen jaren gebeuren steeds meer zaken online en digitaal. Voor ‘digitaal vaardigen’ vaak een prettige oplossing om snel informatie te verzamelen of te delen. Maar als je niet digitaa..

Verder lezen
Icon