Het ZIF spreekt met het UMCG

Voor UMCG Impact, een speciale website voor onderzoekers van het UMCG sprak Larissa van der Wal van het UMCG met één van de ZIF-medewerkers over wat het ZIF is, en waar het ZIF als organisatie naar toe wil.

Icon23-02-2021 Nieuws
Het ZIF spreekt met het UMCG

Het UMCG is een groot ziekenhuis waarin veel onderzoek gedaan wordt. Met de afdeling UMCG Research probeert het UMCG bij te dragen aan de maatschappij op verschillende manier door bijvoorbeeld het welzijn te vergroten, nieuwe technologieën en bedrijven te ontwikkelen en invloed uit te oefenen op lokaal, nationaal en Europees beleid. Het Zorg Innovatie Forum sprak met UMCG Impact. 

Dit interview, volledig in het Engels, is te lezen in een speciale blog voor onderzoekers van het UMCG. Wilt u lezen wat het ZIF kan betekenen voor partners, onderzoekers en anderen, of wilt u lezen wat de huidige projecten en activiteiten zijn? Dan kunt u de blog hier lezen.

Deel dit artikel

Meer nieuws

Denkt u weleens na over uw eigen kracht en kwetsbaarheid?

Denkt u weleens na over uw eigen kracht en kwetsbaarheid?

Bekijk nu de publicatie 'Luister naar de Stem van Ouderen' met daarin de krachtige verhalen van acht ouderen!..

Verder lezen
Campagne ‘Zelfstandig thuis met vertrouwen’ van start

Campagne ‘Zelfstandig thuis met vertrouwen’ van start

Met de juiste (digitale) hulpmiddelen kunnen ouderen veilig en vertrouwd thuis blijven wonen. Er zijn talloze handige hulpmiddelen op de markt, die het leven aanzienlijk makkelijker kunnen maken. L..

Verder lezen
Nieuw advies Raad van Ouderen:

Nieuw advies Raad van Ouderen: "Maak van het openbaar vervoer een nutsvoorziening"

Op 8 februari heeft de Raad van Ouderen het advies ‘Ruimte voor Ouderen, met een inspirerende leefomgeving en mobiliteit als basis’ aangeboden aan de Directeuren-Generaal van de ministeries van..

Verder lezen
Icon