Het ZIF spreekt met het UMCG

Voor UMCG Impact, een speciale website voor onderzoekers van het UMCG sprak Larissa van der Wal van het UMCG met één van de ZIF-medewerkers over wat het ZIF is, en waar het ZIF als organisatie naar toe wil.

Icon23-02-2021 Nieuws
Het ZIF spreekt met het UMCG

Het UMCG is een groot ziekenhuis waarin veel onderzoek gedaan wordt. Met de afdeling UMCG Research probeert het UMCG bij te dragen aan de maatschappij op verschillende manier door bijvoorbeeld het welzijn te vergroten, nieuwe technologieën en bedrijven te ontwikkelen en invloed uit te oefenen op lokaal, nationaal en Europees beleid. Het Zorg Innovatie Forum sprak met UMCG Impact. 

Dit interview, volledig in het Engels, is te lezen in een speciale blog voor onderzoekers van het UMCG. Wilt u lezen wat het ZIF kan betekenen voor partners, onderzoekers en anderen, of wilt u lezen wat de huidige projecten en activiteiten zijn? Dan kunt u de blog hier lezen.

Deel dit artikel

Meer nieuws

Financiering van Zorgtechnologie

Financiering van Zorgtechnologie

Tijdens de week van de Slimme Zorg Estafette organiseerde de Kenniswerkplaats E-health implementatie op 16 februari een webinar over Financiering van Zorgtechnologie. ..

Verder lezen
Biblionet Groningen treedt toe tot het ZIF netwerk

Biblionet Groningen treedt toe tot het ZIF netwerk

Het Zorg Innovatie Forum kijkt uit naar een fijne samenwerking met nieuwe partner Biblionet Groningen. Sinds 1 januari zijn zij toegetreden tot het ZIF-netwerk. ..

Verder lezen
Slimme zorg en innovatie in Noord-Nederland

Slimme zorg en innovatie in Noord-Nederland

Noord-Nederland is een regio waarin veel samengewerkt wordt op allerlei gebieden. Een regio gekenmerkt door ruimte, natuur en een mindere hectiek in vergelijking met het westen van het land. Wel st..

Verder lezen
Icon