Symposium Innoveren kan je leren! - 15 jaar Zorg Innovatie Forum

Innovatie is hard nodig! In 15 jaar ZIF hebben we veel kennis opgedaan over innovatiestrategie in de zorg en het sociaal domein. Tijdens ons symposium op 4 november 2022 delen we graag deze inzichten met u, en staan we stil bij ons 15-jarige bestaan. Dit symposium wilt u niet missen!

Icon19-09-2022 Nieuws
Symposium Innoveren kan je leren! - 15 jaar Zorg Innovatie Forum

Op 4 november bent u van harte uitgenodigd voor het ZIF-symposium 'Innoveren kan je leren!'. Met deelnemers uit heel Noord-Nederland en veel verschillende domeinen lijkt het een interessante bijeenkomst te worden. Leer meer over innovaties, projecten die het ZIF uitvoert, andere belangrijke initiatieven en over de ZIF-stakeholders.

Op het programma:

  • Dagvoorzitter Pieter Hilhorst (RVS)
  • Karin Kalverboer over 15 jaar ZIF
  • Paul Iske over briljante mislukkingen
  • Thijs Homan over succesvolle innovatiestrategieën

In het middagprogramma is er ruimte voor ontmoeting en interactie in diverse workshops waarin o.a. de onderstaande thema's aan bod komen.

| Baanbrekend Perspectief | Groene GGZ | Positieve Gezondheid en Ouderen | RIF Modern Health | Een parade van pareltjes: Ervaringsdeskundigheid - Armoede Beeldentaal - Kans voor de Veenkoloniën |

Daarnaast is er een Ronde Tafel over 'Perspectieven op een beter Nederland' waarin afgevaardigden uit alle hoeken van het werkveld hun visie laten horen. Meer over de aanwezigen tijdens deze tafel wordt snel bekend gemaakt!

Er is plaats voor zo'n 120 deelnemers, dus meld u snel aan via deze link!

Deel dit artikel

Meer nieuws

Denkt u weleens na over uw eigen kracht en kwetsbaarheid?

Denkt u weleens na over uw eigen kracht en kwetsbaarheid?

Bekijk nu de publicatie 'Luister naar de Stem van Ouderen' met daarin de krachtige verhalen van acht ouderen!..

Verder lezen
Campagne ‘Zelfstandig thuis met vertrouwen’ van start

Campagne ‘Zelfstandig thuis met vertrouwen’ van start

Met de juiste (digitale) hulpmiddelen kunnen ouderen veilig en vertrouwd thuis blijven wonen. Er zijn talloze handige hulpmiddelen op de markt, die het leven aanzienlijk makkelijker kunnen maken. L..

Verder lezen
Nieuw advies Raad van Ouderen:

Nieuw advies Raad van Ouderen: "Maak van het openbaar vervoer een nutsvoorziening"

Op 8 februari heeft de Raad van Ouderen het advies ‘Ruimte voor Ouderen, met een inspirerende leefomgeving en mobiliteit als basis’ aangeboden aan de Directeuren-Generaal van de ministeries van..

Verder lezen
Icon