Twee werelden verbonden tijdens de Inspiratiemiddag

Twee werelden verbinden en bruggen bouwen tussen zorg en welzijn en kunst en cultuur. Dat stond centraal tijdens de Inspiratiemiddag die het Zorg Innovatie Forum samen met KultuurLoket organiseerde op 28 september. Lees hier meer!

Icon12-10-2023 Nieuws
Twee werelden verbonden tijdens de Inspiratiemiddag


Er was aandacht voor de afsluiting van het project Beeldentaal, waarin dove en slechthorende jongeren en kinderen met een taalontwikkelingsstoornis meedoen aan cultuur, jongeren van StudioT lieten een eigen geschreven lied horen en aanwezigen deden mee aan diverse workshops over inclusie, theater en autisme en in gesprek gaan met jongeren. We kijken terug op een onwijs geslaagde dag, waar deze mooie aftermovie van is gemaakt!

Twee werelden verbonden tijdens de Inspiratiemiddag foto 2


Twee werelden verbonden tijdens de Inspiratiemiddag foto 3
Deel dit artikel

Meer nieuws

"Innoveren doe je samen"

Lees in dit interview met Karin Kalverboer en René van der Most meer over luisteren naar en samenwerken met inwoners!..

Verder lezen
Samen verbonden met 'Ubuntu'

Samen verbonden met 'Ubuntu'

Verbondenheid is belangrijk! Maar hoe doe je dat in een veranderend speelveld met nieuwe samenwerkingsvormen tussen formele en informele zorg? Daar gingen deelnemers mee aan de slag op 21 juni. Lee..

Verder lezen
Samen met ervaringsdeskundigen de kloof dichten

Samen met ervaringsdeskundigen de kloof dichten

Wat is de impact van energiearmoede op de gezondheid? Dat onderzochten wij samen met Sterk uit Armoede. Lees in de zojuist verschenen publicatie meer!..

Verder lezen
Icon